Home > seminarier > Når er det rimelig å snakke om rasisme?

Når er det rimelig å snakke om rasisme?

October 15th, 2008 Leave a comment Go to comments

Åpent møte om rasismebegrepet

Batteriet, Storgata 36, 0182 Oslo
Onsdag 22. oktober, kl. 18.00-21.00

Ordstyrer: Whyn Lam

18.00: om opplevelse av rasisme. Representanter for innvandrere og
minoriteter forteller
18.45: Diskusjon. Kort sluttkommentar ved Rolf Aakervik
19.15: Pause
19.30: Om rasismebegrepet, 3 innlegg på 7-8 minutter fra
– Sigurd Skirbekk, Institutt for Sosiologi og Samfunnsgeografi, Uio,
– Ombir Upadhyay, Fremskrittspartiet,
– Ragnar Næss, frilansforsker
20.00: spørsmål til innlederne og diskusjon.
21.00: slutt

Categories: seminarier Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software