Home > Allmänt > Gudrun Schyman vs Jasenko Selimovic i debatt på feministcafét

Gudrun Schyman vs Jasenko Selimovic i debatt på feministcafét

Feministcafét på Kulturhuset Blå Stället presenterar:

Gudrun Schyman vs Jasenko Selimovic i debatt på feministcafét*

De kommer att diskutera två stora politiska frågor:
Dels hur respektive parti arbetar för att integrera jämställdhet i kulturpolitiken. Vilka löften ger feministiskt initiativ respektive folkpartiet? Hur vill man med ekonomin styra verksamheter?

Dels även arbetsmarknaden för unga invandrartjejer och killar. Hur vill folkpartiet respektive feministiskt initiativ arbeta för att få in unga invandrartjejer och killar på arbetsmarknaden? Vilka strategier kommer att användas?

Kulturhuset Blå Stället
Måndagen den 12 april kl 18.00-19.30
Info: 031 365 17 00
Fri entré

Categories: Allmänt Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software