Hem > Svenska > Diskriminering av funktionshindrade inte acceptabel

Diskriminering av funktionshindrade inte acceptabel

juli 13th, 2008

Det har uppkommit information att de invandrare som jag i min dagliga kontakt med, inte förstår att en funtkionshindrad har ett liv och är som för oss helt naturligt ,att jag är en kvinna som vill ha man barn och familj. dessa utryck ges även i vårt svenska system att funtktionshindrade inte har de rättigheter och skyldigheter som yrke och familjebildning. gentemot som de med icke funktionshinder. när det såleds talas om rasism och diskriminering så är det fortfarande så att de människor som har ett funktionshinder blir trakasserade ifrån både invandrare och svenskar. och detta kan jag inte acceptera längre!

Categories: Svenska Taggar:
Kommentarer är avstängda.