Home > Dagstidningar > Dagstidningar 26 februari 2013

Dagstidningar 26 februari 2013

February 26th, 2013
 • Ledare: Löfven stänger dörren
  När Stefan Löfven skyllde Sverigedemokraternas framgångar på att regeringen tillsammans med Miljöpartiet öppnat upp för arbetskraftsinvandring fick han utstå stark kritik. Från alla håll.
  Norrbottens kuriren 26 februari 2013

 • Fredrik Beijer: Den som har synpunkter bör vända sig till politikerna
  Publicisten Arne Ruth har ett djupt engagemang i frågor som rör kulturarbetares villkor i Armenien. Det är positivt för vi behöver en aktiv och levande debatt om dessa angelägna frågor. Det är dock viktigt att denna debatt bedrivs utifrån goda faktaunderlag.
  Ruths påstående att Migrationsverket skulle vara ”bundsförvant” med ”Armeniens styrande klick” och genom det försöka få ” (en) /…/ massaker att begravas i glömska” är både plumpt formulerat och felaktigt, skriver Migrationsverkets tf rättschef.
  Dagens nyheter 26 februari 2013

 • Poliser kritiserar tunnelbanekontroller
  Inrikes. Polisens metoder att id-kontrollera papperslösa i Stockholms tunnelbana har väckt massiv kritik under den senaste veckan. Nu höjs även interna röster mot arbetsmetoderna och politikernas ansvarsflykt.
  Läs mer: http://www.fria.nu/artikel/96629#ixzz2N3Ocut1z
  Fria tidningen 26 februari 2013

 • Categories: Dagstidningar Tags:
  Comments are closed.