Home > Nya media > FN-förbundet är inte FN

FN-förbundet är inte FN

June 21st, 2014
  • Blev du också lurad? – Det fanns ingen ”FN-rapport” om svensk rasism
    Att politiska aktivister inom den så kallade anti-rasistiska sfären anser att det finns rasism i Sverige är föga förvånande. Det vore svårt att skapa stora nyheter om det. Men om samma människor började kalla sig ”FN-förbundet” och skrev ned sina åsikter i en ”rapport” istället för i en debattartikel – kanske dessutom börja ge sig själva titlar som ”generalsekreterare” och ”ambassadör” – då skulle åsikterna kunna spridas i stora rubriker om att FN varnar för svenskarnas rasism. Det är precis vad en grupp vänsterextremister gjort, och flera stora medier har medvetet hjälpt till i bluffen.
    Nya tider 20 juni 2014

  • Categories: Nya media Tags:
    Comments are closed.