Home > Dagstidningar, Tidskrifter > ”Sverige och Finland är som natt och dag”

”Sverige och Finland är som natt och dag”

October 18th, 2015
 • ”Främlingsfientligheten får oproportionerligt stort utrymme i medierna”
  ”Om tvåhundra människor ställer sig i en människomur [för att demonstrera mot flyktingmottagande i Torneå] ska man ändå komma ihåg att det bor ungefär 10.000 personer i det här området. Vem intervjuar dem? Sannfinländarna och främlingsfientligheten får oproportionerligt mycket utrymme i medierna.”
  BiS 17 oktober 2015

 • ”Sverige och Finland är som natt och dag”
  Den finländska författaren Rosa Liksom växte upp tre mil från en gräns som den här hösten blivit symbol för både flyktingkrisen och främlingsfientlighet. Philip Teir har träffat den dubbelt Sverigeaktuella författaren.
  Dagens nyheter 17 oktober 2015

 • Categories: Dagstidningar, Tidskrifter Tags:
  Comments are closed.