Home > kultur > 5/12 Människorna bakom siffrorna

5/12 Människorna bakom siffrorna

December 3rd, 2016

Människorna bakom siffrorna

5 december, kl 16:30
Bellmansgatan 10, Stockholm (T-bana Mariatorget/Slussen)

Välkommen till lanseringen av den nya utgåvan av Migrationsinfo för alla! Fores bjuder in till mingel och samtal om lyckad integration på temat Människorna bakom siffrorna och passar på att lansera den nya utgåvan av Migrationsinfo för alla tillsammans med nya, uppdaterade migrationsinfo.se!

Om det gångna året kretsade kring att hantera den akuta flyktingsituationen, handlar 2017 om att bredda perspektivet, ta oss bortom siffrorna, de stora rubrikerna och förstå hur integrationsarbetet ska bli så bra som möjligt.

Fores bjuder därför in till samtal om hur vi ska gå från ord till handling för lyckad integration, och hur bra möten mellan nya och etablerade svenskar skapas. Inbjudna gäster och talare är politiker, opinionsbildare, tjänstemän och representanter för ideella organisationer som alla är aktiva i svensk migrations- och integrationsdebatt och politik.

Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg.

Kvällens talare:
Suad Ali, Expert Sveriges flyktingkvot, Migrationsverket
Lisa Söderlindh, Ansvarig för kommunikationssatsningen MIG Talks, Migrationsverket
Maureen Hoppers, Kommunikationsansvarig Axfoundation fokus Social Hållbarhet/ ÖppnaDörren
Mattias Goldmann, Vd tankesmedjan Fores, Utsedd Hållbarhetsmäktigast 2016

Välkommen!
Fores, Bellmansgatan 10, 118 20 Stockholm
www.fores.se

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.