Hem > Uncategorized > MUCF söker utrikes födda kvinnor för intervjuer om arbete och etablering

MUCF söker utrikes födda kvinnor för intervjuer om arbete och etablering

september 29th, 2020

MUCF söker utrikes födda kvinnor för intervjuer om arbete och etablering

MUCF utreder hinder och möjligheter för unga utrikes födda kvinnors etablering i arbetslivet. Vi söker därför kvinnor i åldern 20–30 år som är födda utanför Sverige och kan tänka sig att bli intervjuade om sina erfarenheter. Vi är intresserade av att prata både med kvinnor som står utanför arbetsmarknaden och kvinnor som arbetar. Syftet med intervjuerna är att fånga upp unga kvinnors tankar och upplevelser.

I uppdraget ingår att belysa villkoren för tjejer som kommit till Sverige som ensamkommande barn samt tjejer med erfarenhet av hedersrelaterat våld och förtryck. Vi är därför särskilt intresserade av att komma i kontakt med kvinnor med sådana erfarenheter.

Läs mer om undersökningen och anmäl ditt intresse.

Om du har några frågor går det bra att höra av dig till amanda.nielsen@mucf.se.
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor

Categories: Uncategorized Taggar:
Kommentarer är avstängda.